Specialist in totaaloplossingen voor de voedingsindustrie - Brilliantgroup.nl

TOTAAL OPLOSSING

In de praktijk

Totaaloplossingen voor efficiëntere processen - Brilliantgroup.nl

Met meer dan 20 jaar aan specialistische kennis

Al meer dan 20 jaar helpen wij bedrijven met een oplossing die verder gaat dan alleen het product. Onze totaaloplossing pakt de oorzaak van je uitdaging aan en helpt je bij het efficiënter inrichten van processen in de hele productieomgeving.

20 jaar aan specialistische kennis - Brilliantgroup.nl
Onze unieke totaaloplossing uitgelegd in 5 simpele stappen - Brilliantgroup.nl
Totaaloplossingen voor efficiëntere processen - Brilliantgroup.nl

”Onze unieke totaaloplossing uitgelegd in 5 simpele stappen.”

Scanning Hygiëne en Veiligheid - Brilliantgroup.nl

Scanning Hygiëne en Veiligheid

Wij voeren een scan uit om zo de risico’s en verbeterkansen te inventariseren. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van de kritische controlepunten en risico’s in de productieomgeving. Met de hygiënescan kun je jouw productielocatie en processen scannen om verdere optimalisatie te realiseren en besparings- en verbeterkansen te identificeren.

Totaaloplossingen op maat gemaakt - Brilliantgroup.nl

Maatwerk Oplossing

Je krijgt van ons een overzichtelijk rapport van de huidige situatie. Samen realiseren we een passende, maatwerk oplossing om hygiëne en (voedsel)veiligheid te optimaliseren. Wij leveren een oplossing op alle facetten: van de juiste middelen en materialen tot machines en werkplekinrichting om hygiëne en (voedsel)veiligheid te waarborgen in je bedrijf.

Implementatie op maat gemaakt - Brilliantgroup.nl

Implementatie

Via je eigen account op hygienepartner.nl kun je periodiek de
juiste producten bestellen via de maatwerk bestellijst.  Zo kun je medewerkers op de juiste manier beschermen en heb je de juiste middelen voor een hygiënisch en (voedsel)veilig productieproces.

Training, instructie & consultancy - Brilliantgroup.nl

Training, instructie & consultancy

Onze experts geven instuctie op locatie en via onze BRILLIANT BRAINS BOOTCAMP kunnen trainingen online gevolgd worden. Zo zijn je medewerkers voorzien van de juiste kennis. Hierdoor verhoog je de productiviteit van je medewerkers en de kwaliteit van je eindproduct. De kennis en betrokkenheid van medewerkers draagt daarnaast bij aan een voedselveiligheidscultuur in je organisatie. Aan het eind van de online trainingen ontvangen je medewerkers een certificaat, als bewijs dat zij in het bezit zijn van de benodigde kennis om hygiënisch en (voedsel)veilig te kunnen werken.

Totaaloplossingen voor borging van processen - Brilliantgroup.nl

Borging

Om te zorgen dat alle verbeterkansen behaald worden, blijven we bescherming bieden. Met behulp van Taakmanager heb je real-time inzicht in hygiëne, kwaliteit en veiligheid binnen uw bedrijf. Met behulp van de data en resultaten kun je effectiever en efficiënter werken en ben je beter voorbereid op (onverwachtse) controles, inspecties en audits.

Onze expertise gebieden

Voor optimale hygiëne en (voedsel)veiligheid in je bedrijf bieden wij maatwerk oplossingen binnen onze drie expertisegebieden: persoon, productieproces en productiebedrijf. Op deze manier is je productieomgeving volledig beschermd.

Bekijk al onze oplossingen

  • Alle
  • Hygiënetechniek
  • Persoonlijke bescherming
  • Procesmonitoring en validatie
  • Werkplekinrichting
Slogan: Dat is toch Brilliant oranje