Specialist in totaaloplossingen voor de voedingsindustrie - Brilliantgroup.nl

ONZE
EXPERTISE

Persoon, productie & proces

Onze expertise - Brilliantgroup.nl

De wereld van Brilliant

Persoon

Medewerkers in de productieomgeving moeten veilig en hygiënisch kunnen werken, onder andere om bedrijfsongevallen te voorkomen. Je kunt de kans op bedrijfsongevallen minimaliseren door de juiste persoonlijke bescherming, persoonlijke hygiëne en persoonlijke veiligheid.

De kwetsbare persoon - Brilliantgroup.nl

De kwetsbare persoon

De persoon binnen het productieproces is kwetsbaar. Het is van belang dat je medewerkers weten hoe ze moeten handelen om een veilige omgeving te creëren. De juiste kennis en de juiste beschermende uitrusting zijn hiervoor van groot belang. Met onze Brilliant Brains trainingen zijn je medewerkers voorzien van de juiste kennis over persoonlijke hygiëne. Voor de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen en beschermende kleding kun je ook bij ons terecht: wij voorzien je van advies en leveren de juiste artikelen.  

Onze expertise rondom de persoon - Brilliantgroup.nl

Proces

Productieprocessen zijn net als mensen kwetsbaar. Met de juiste reiniging en desinfectie, regelmatige procesmonitoring en validatie en correct transport en opslag van voedingsmiddelen kun je voedselveilig produceren. 

Onze expertise rondom het productieproces - Brilliantgroup.nl

Productieproces: voedselveilgheid = prioriteit

Om voedselveiligheid voor de consument te garanderen is het belangrijk dat productiebedrijven de juiste maatregelen treffen binnen het productieproces. Zo beschermen we het voedsel tegen  productvreemde delen, allergenen, listeria en chemische verontreiniging. 

Onze expertise rondom het productieproces - Brilliantgroup.nl

Productie

Het productiebedrijf bestaat uit verschillende facetten die allemaal even belangrijk zijn voor een hygiënische en (voedsel)veilige werkplek. Een ongeval zit in een klein hoekje en is in veel gevallen te vermijden. De juiste inrichting zorgt ervoor dat je medewerkers de werkplek opgeruimd en schoon kunnen houden.

De hygiënespecialist voor de voedingsindustrie - Brilliantgroup.nl

Bescherm uw productiebedrijf

Goede organisatie, optimale reiniging en hygiënetechniek zijn onmisbaar binnen een productiebedrijf. Als experts helpen wij bedrijven met het uitwerken van een passend plan en alles wat hierbij nodig is om je productiebedrijf en daarmee je bedrijfsimago te beschermen.

Onze expertise rondom het productiebedrijf - Brilliantgroup.nl

Bekijk al onze oplossingen

  • Alle
  • Hygiënetechniek
  • Persoonlijke bescherming
  • Procesmonitoring en validatie
  • Werkplekinrichting