
Allergenen kruisbesmetting voorkomen met effectieve hygiëne
Allergenen zijn een groot risico in de voedingsindustrie. Lees in deze blog welke hygiënerisico’s allergenenkruisbesmetting veroorzaken én hoe je ze voorkomt.
Knowledge is power. Daarom kun je in onze kennisbank interessante blogs lezen, vakinhoudelijke whitepapers downloaden en (instructie)video’s bekijken.
Allergenen zijn een groot risico in de voedingsindustrie. Lees in deze blog welke hygiënerisico’s allergenenkruisbesmetting veroorzaken én hoe je ze voorkomt.
Ontwikkelingen in disposable handschoenen voor voedselveiligheid en persoonlijke bescherming. Nitril krijgt de voorkeur boven latex en vinyl.
Listeria risico in de voedingsindustrie: vooral bij verwerking van vlees, zuivel en kant-en-klaarmaaltijden vormt Listeria monocytogenes een groot gevaar.
In de voedingsindustrie zijn validatie, verificatie en monitoring zijn cruciaal voor voedselveiligheid. Leer hoe je besmettingen voorkomt. Download de gratis whitepaper.
Nieuwe EU-regelgeving Verordening (EU) 2024/3190 verbiedt BPA in voedselcontactmaterialen vanaf 2026. Lees wat dit betekent en hoe Brilliant gaat voldoen aan deze regels.
Als voedselproducent is het essentieel om snel en effectief te handelen bij de ontdekking van een productvreemd deel in uw product of productieproces.
Brilliant is de specialist voor de top van voedselverwerkende bedrijven op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Door strategische partnerschappen en meer dan 20 jaar ervaring in de branche hebben we de benodigde kennis en expertise in huis om de personen, het productiebedrijf en het productieproces optimaal te beschermen.
Brilliant Group B.V.