Specialist in totaaloplossingen voor de voedingsindustrie - Brilliantgroup.nl

Whitepaper Voedselveiligheid & cultuur

Voedselveiligheid en de bijbehorende cultuur zijn prominent in normen zoals BRC, IFS en FSSC22000, en in wetgeving. Hoe bevorder je dit binnen je bedrijf en zorg je voor organisatiebrede aandacht?

Nieuw allergenenbeleid per januari 2024

Ontdek hoe recente ontwikkelingen in Nederland de regels rondom allergenen op etiketten veranderen en wat je kunt doen om te voldoen aan de nieuwe voorschriften.

Glossy

Hoera: we kunnen onze deuren voor u openen. De nieuwe standaard? 
In ieder geval Brilliant in alle facetten.

Snijgevaar in de zuivel/kaasindustrie

Klantencase snijgevaar kaas industry

Binnen de kaasindustrie is het essentieel om effectieve maatregelen te implementeren om de veiligheidscultuur voor de werknemers te bevorderen, het juiste gereedschap en de juiste beschermingsmiddelen te gebruiken en medewerkers regelmatig bij te scholen over veilige werkmethoden.