Whitepaper Reiniging en desinfectie
Efficiënte voedselproductie vereist aandacht voor Reiniging en Desinfectie (R&D) in de productieomgeving.
Whitepaper Voedselveiligheid & cultuur
Voedselveiligheid en de bijbehorende cultuur zijn prominent in normen zoals BRC, IFS en FSSC22000, en in wetgeving. Hoe bevorder je dit binnen je bedrijf en zorg je voor organisatiebrede aandacht?
Nieuw allergenenbeleid per januari 2024
Ontdek hoe recente ontwikkelingen in Nederland de regels rondom allergenen op etiketten veranderen en wat je kunt doen om te voldoen aan de nieuwe voorschriften.
Brilliant Group wint Duivense ondernemersprijs 2023
Marc en Ellis Rosendahl zijn de Duivense ondernemers van het jaar 2023. Na de verhuizing naar het pand “Brilliant 2.0” een kroon op het harde werk!
Glossy
Hoera: we kunnen onze deuren voor u openen. De nieuwe standaard?
In ieder geval Brilliant in alle facetten.
Snijgevaar in de zuivel/kaasindustrie
Binnen de kaasindustrie is het essentieel om effectieve maatregelen te implementeren om de veiligheidscultuur voor de werknemers te bevorderen, het juiste gereedschap en de juiste beschermingsmiddelen te gebruiken en medewerkers regelmatig bij te scholen over veilige werkmethoden.