Opleiden van medewerkers in het onboardingsproces

Taalbarrières, hoog verloop en gebrek aan tijd; ze zorgen voor problemen bij het opleiden van medewerkers en uitzendkrachten. Met behulp van Brilliant Brains Bootcamp automatiseer je het onboardingsproces en bespaar je tijd, geld én breng je kennis laagdrempelig over naar jouw medewerker.
Wanneer zijn persoonlijke beschermingsmiddelen onveilig?

Persoonlijke beschermingsmiddelen kunnen een bedreiging zijn voor de veiligheid van medewerkers of voedselveiligheid wanneer ze verouderen, verkeerd worden gebruikt of niet de juiste pasvorm hebben.
Afrikaanse varkenspest verspreid zich verder: reiniging, desinfectie en andere hygiënemaatregelen

Er heerst onrust door de verspreiding van de Afrikaanse varkenspest (AVP) in Duitsland. Transport van dieren heeft een grote rol in de verspreiding van dierziektes. Hygiëne, reiniging en desinfectie zijn belangrijk om de verspreiding van deze virussen in te dammen.
Meer dan 6000 dozen hergebruikt in ons magazijn

Sinds 2024 hebben we doelen gesteld voor het hergebruiken van kartonnen dozen. Binnen een half jaar hebben we de gestelde doelen voor 2024 al ruimschoots behaald: we hergebruikte al meer dan 6000 dozen.
Productvreemde delen voorkomen met detecteerbare artikelen

Voorkom vreemde deeltjes in voedselproductie met detecteerbare artikelen. Ontdek praktische tips om je proces te beschermen en voedselveiligheid te waarborgen.
Whitepaper veilige werkomgeving

Bedrijfsongevallen kunnen grote negatieve gevolgen hebben voor zowel de organisatie als haar werknemers. Naast extra kosten en downtime, kan fysiek letsel langdurige impact hebben op de gezondheid en het welzijn van medewerkers.
Kraft Heinz kiest voor Brilliant

Klantcase over de samenwerking tussen Kraft Heinz en Brilliant: van ITEC-wasbakken, tot hygiënesluizen en duurzaamheid.
Brilliant in vakblad voedingsindustrie

Voedselveiligheid borgen doe je onder andere door goed te reinigen en desinfecteren, met de juiste middelen en apparatuur. Dat is niet genoeg: een goede voedselveiligheidscultuur is daarbij essentieel. Maar hoe kom je tot zo’n gedeelde mindset binnen jouw bedrijf?
Tackelen van de Listeria-uitdaging

In de voedingsindustrie is de dreiging van listeriabesmetting een langdurige zorg. De gevolgen van deze bacterie kunnen desastreus zijn, niet alleen voor de betrokken bedrijven, maar ook voor consumenten.
Beheers productvreemde delen in productieproces

Productvreemde delen staat nummer 2 in de top 5 van recalls.
Hoe kan dat toch? We doen er toch alles aan om dit te voorkomen? Maar is dat ook zo?