Specialist in totaaloplossingen voor de voedingsindustrie - Brilliantgroup.nl

ACTUEEL

Oplossingen en nieuws binnen de voedingsindustrie

Nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen en innovaties? Op deze pagina vind je boeiende blogs, vakinhoudelijke whitepapers, interessante klantcases en het laatste nieuws uit de voedingsmiddelenbranche.

Lees hoe wij samen met onze klanten uitdagingen aanpakken en succesvolle oplossingen implementeren. Blijf up-to-date en laat je inspireren door de verhalen en inzichten van klanten. 

Whitepaper

Whitepaper Veilige werkomgeving

Bedrijfsongevallen kunnen grote negatieve gevolgen hebben voor zowel de organisatie als haar werknemers. Naast extra kosten en downtime, kan fysiek letsel langdurige impact hebben op de gezondheid en het welzijn van medewerkers.

Lees verder »
Nieuws

Brilliant in Vakblad Voedingsindustrie

Voedselveiligheid borgen doe je onder andere door goed te reinigen en desinfecteren, met de juiste middelen en apparatuur. Dat is niet genoeg: een goede voedselveiligheidscultuur is daarbij essentieel. Maar hoe kom je tot zo’n gedeelde mindset binnen je bedrijf?

Lees verder »
Procesmonitoring en validatie

Tackelen van de Listeria-uitdaging

In de voedingsindustrie is de dreiging van listeriabesmetting een langdurige zorg. De gevolgen van deze bacterie kunnen desastreus zijn, niet alleen voor de betrokken bedrijven, maar ook voor consumenten.

Lees verder »